Kontakta oss

 

ServiceFinder – Vår historia

Tjänsteförmedling är en växande företeelse i vårt samhälle. Vi på ServiceFinder, som ingår i Nordens största mediekoncern, Schibstedt Media Group, har sedan starten 2006 underlättat för konsumenter att hitta rätt företag, och för företag att nå nya kunder. Genom att använda sig av ServiceFinder blir livet mycket enklare för privatpersoner, arbetsplatser och föreningar att anlita tjänsteföretag. Och företagen kan via oss på ServiceFinder skicka ut sina offerter till intresserade kunder.

 

Som konsument är det självklart gratis att använda sig av den tjänst som vi på ServiceFinder erbjuder. Allt behöver göra är att skicka in en intresseanmälan, där du anger vad du behöver hjälp med. Därefter kommer du få offerter på jobbet från upp till fem företag. Då du som konsument använder dig av ServiceFinder kan du lita på att det går snabbt. Ofta får du dina offerter redan samma dag som du gjort din intresseanmälan. Viktigt att notera i sammanhanget är att din intresseanmälan inte medför några förpliktelser.

 

Som företagare hittar du snabbt och enkelt nya kunder, med hjälp av oss på ServiceFinder. Fyll i din Företagspresentation redan idag! Du kommer knappast att ångra dig. Hos kund hos oss kan du också köpa till flera olika smarta tilläggstjänster, som gör att du blir mer synlig för konsumenten. Vi på ServiceFinder förmedlar kontakter inom 133 olika kategorier och branscher, alltifrån hantverkare och IT-tjänster till bokföring och hemstädning. På mindre än tio har vi hjälpt omkring 200 000 konsumenter att välja rätt företag och förmedlat närmare 700 00 prisförslag.

 

Varför använda ServiceFinder?

ServiceFinder är en av Sveriges största tjänsteförmedlare och är verksam över hela Sverige. Bolaget har tusentals anslutna företag som kvalitetssäkras dagligen. Med tjänsten tar du enkelt in offerter, ser omdömen och väljer det bästa företaget för ditt projekt!

Läs mer här på ServiceFinder.se
 
 

  • List IconKundservice inom 24 timmar
  • List IconTusentals kvalitetssäkrade företag

nyckeltal

 
Idén till ServiceFinder arbetades fram 2006 av de då blott 19-åriga vännerna Aleksandar Goga, Jeffrey Singh och Vishal Nanda. Och då precis, som nu, är det en stark entreprenörsanda som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi på ServiceFinder har den uttalade ambitionen att vara bäst i världen när det kommer till tjänsteförmedling. Och för att nå toppen har man insett att företaget ständigt behöver befinna i rörelse. Dagens tjänster måste alltid vässas för att nå morgondagens behov.

 

I Schibstedt Media Group, som ServiceFinder ingår i sedan 2011, återfinns vi inom Tillväxtmedier, tillsammans med en rad välkända varumärken. Bland våra vänner på Schibstedt återfinns bland andra Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Blocket.se, Prisjakt, hitta.se och Lendo.

 

Mer fakta om ServiceFinder: